انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم

رئیس حزب النهضه در انتخابات تونس شرکت نمی کند

الغنوشی تصریح کرد که حزب النهضه در انتخابات گذشته (۲۰۱۴) بی‌طرف بود اما این بار رسما در انتخابات شرکت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۲۳ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 13
کد خبر: ۲۵۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  «راشد الغنوشی» رئیس حزب النهضه روز شنبه‌ (دیروز) در سخنانی در مرکز مطالعات استراتژیک و دیپلماتیک «مستقل» با اشاره به اینکه این حزب در انتخابات ریاست‌جمهوری سال جاری شرکت می‌کند، گفت که خود وی شخصا تصمیمی برای نامزدی در انتخابات ندارد.

 

الغنوشی تصریح کرد که حزب النهضه هنوز نحوه مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری و اینکه فردی را از داخل حزب یا خارج از آن به عنوان نامزد انتخابات معرفی خواهد کرد، تعیین نکرده است.

 

بر اساس گزارش خبرگزاری آناتولی، الغنوشی همچنین تصریح کرد که حزب النهضه در انتخابات گذشته (۲۰۱۴) بی‌طرف بود اما این بار رسما در انتخابات شرکت خواهد کرد.

 

وی افزود که اگر بزرگ‌ترین حزب کشور که دارای اکثریت کرسی‌های پارلمانی (۶۸ کرسی از مجموع ۲۱۷ کرسی) را در اختیار دارد در انتخابات شرکت نکند این امر به دموکراسی خدشه وارد می‌کند.

 

جنبش اسلام‌گرای «النهضه» در سال ۱۹۷۲ با نام «الجماعة الاسلامیه» تأسیس شد و پس از آن در سال ۱۹۸۹ به «حرکة النهضه» تغییر نام داد. موسسان این جنبش «راشد الغنوشی»، «عبدالفتاح مورو» و «المنصف بن سالم» بودند.

 

النهضه در دوره «الحبیب بورقیبه» و «زین العابدین بن علی» دو رئیس‌جمهور پیشین تونس در معرض سرکوب و ظلم قرار گرفته و تعدادی از رهبران آن زندانی شده و به مدت سالیان طولانی تبعید شدند اما پس از انقلاب سال ۲۰۱۱ و سرنگونی رژیم بن علی در ژانویه همان سال، این جنبش نیز وارد صحنه سیاسی تونس شد و به عنوان یک حزب سیاسی مشروعیت پیدا کرد و اکنون یکی از برجسته‌ترین احزاب سیاسی در تونس است.

منبع:فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار